imla yanlışları dahi düzeltilmemiştir.

siz iyi misiniz? ben kürtçe bilmiyorum beni kürtçe video yazı önsöz sonsöz resim afiş pankart dil ve suratlarınızda etiketlemeyin. ben anarşistte değilim gruplarınıza eylemlerinize sanal muhabbetlerinize ve iki üç beş ölmüş kişinin cenazesine çağırıp durmayın, ben daha kendi babamın cenazesine gitmemişim çünkü babam ölmemiş kime ne. direnişçi değilim aç kalmadım hiç, sanki siz kaldınız. ama açlık nedir bilirim ama siz iyisi mi kendi koca bira göbeğinize bakıp öyle üzüm üzüm üzülün de şarap falan için. hiç ölüm orucu tutmadım. ölüm orucu nedir bilmem. yahu çok denedim ben o orucu tutsam da ölmem. tarihi ben yazmadım ben de değiştiremem. geleceği aydınlık yapacak olan sizin koca gö/t/z/ünüzse ben hiç gelemem. ayrıca ben külkedisi de değilim gelemem öyle düşünüzde gündüzünüzde kucağınıza, bilhassa ayağımda durmayan papuçlara. kadın mıyım evet öyle, siz şimdi neden kız demediğim için spekülasyon koparacaksanız ya, kusacağım tam da sizin... bir uzak durun bir rahat bırakın fena geldiniz. muayen günlerimdeyim evet nerden bildiniz hamile değilim. bir ara aynı fikirdeymiş gibi yapar sevişiriz şimdi gidin.



s.o.s.lu makarnadan alıntıdır. imla yanlışları dahi düzeltilmemiştir. aynen katılınır..


Yorumlar

  1. tepki anlaşılabilir. kaba stalinist politikalar ya da herkesi aynı bir yere yedekleme çabaları.

    ama yine de politikleşmeden kurtulunamayacağını düşünüyorum. çünkü bugün gördüğümüz ve tattığımız ve konuştuğumuz ve yazdığımız her şey bu politik akıntının içinde. Bu akıntıya karşı ters yüzme girişimi önemli, bunu yapmalı. ama herkesin bir yüzme stili vardır buna da dokunmamalı, yaftalamamalı...

    yine de değişeceği gerçeği dünyanın bugün önümüzde durur gerçek ağaçlar gibi. Ağaç bile kaderine hükmediyor çünkü.

    akıntıya karşı yüzmeye çabalayan çizercik,
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. soslu makarna da, akıntıya karşı yüzmeye çalışırken kendi üstüne gelenlere pek bir sinirlenmiş, benim anladığım da. bilmiyorum ama..

    sevgiler sana da Aslı..

    YanıtlaSil
  3. Doğrudur, artık nasıl baskı yaptılarsa.... Ya da ne yaşttılarsa...

    :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yaşama Sanatı: Dünya Tinsel Geleneklerinde Gündelik Hayatın Estetiği by Crispin Sartwell

po r no grafi