15. sayı el yazısı, nasıl ve ne ? ( son gönderim tarihi 2 şubat)

fanzin'e nasıl yazılır? neler yazılır?


ne: aklına gelen her şey yazılabilir, fanzin bu, bir cümle, bazen bir sözcük, bazen de sadece resim, karalama, kolaj, ve herkesin bildiği türde herhangi bir şey. bazen sıradışı bir şiir ya da varolan türlere ait olmadığına inandığın türde herhangi bir şey.

nasıl: bu sayı için el yazısı gönderilmesini istedik. hani önce word gönderilip bi bakın ona göre uğraşayım diyebilirsin. el yazısı derken de hani sayfa kolajıdır, görselidir, kes yapıştır, bir şeyler karala, istersen kelimelerini gazeteden kes, bulamadığını el ile yaz, istersen hepsini el yazısı yaz, ama yazını o şekilde hazırla. emek harcansın istedik, ve herkes bu şekilde bir şeyler hazırlamanın keyfini hayatında bir kez de olsa tadmalı... amaç bu...benim gerçekten zamanım yok, ama yazı göndermeyi istiyorum derseniz, yaparız biz yine  sorun değil, 14 sayıdır yapıyoruz zaten keyifle. 


bakalım, bu sayıda böyle olacak. yordunuz beni gidin başımdan demezse millet böyle de devam edecek. dusunkarafanzin(et)gmail.com eposta adresine taratıp gönderilebilir. a5tir fanzin. siyah beyaz. şubata çıkması düşünülüyor.


çiziTEMA  ne ola ki? çizitema sayfası 7. sayıdan beri yaptığımız bir şey. bir önceki sayıda bir konu belirliyoruz o konuda yapılan görsel çalışmaları yayınlıyoruz. görsel çalışma derken (karakalem çizim/kolaj/karikatür/resim gibi çizgiyle yapılabilecek her şey). 15. sayımızın çizitema konusu "sokak" istediğiniz çalışmalarınızı gönderebilirsiniz. dikkat, bu tema fanzindeki yazıları bağlamaz.

başka...?

Yorumlar

  1. yahu ben bunu unutmuştum. yazıyı elimle yazayım tekrar yollarım:)))

    iyi hatırlatma, keyifli hatırlatma...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yaşama Sanatı: Dünya Tinsel Geleneklerinde Gündelik Hayatın Estetiği by Crispin Sartwell

po r no grafi