fanzin anlatmak

-fanzinleri anlatır mısın bana ?meraktayım..


-fanzin-ler nasıl anlatılır ki ben bilmem... ben düşünkara'yı bilirim. diğerleri türlü türlüdür bir sınıfı, bir tanımı vs yoktur genelinin. düşünkara da fotokopiyle çoğalan eskiden 2 ayda bir şimdilerde çıkıp çıkmamak konusunda kararsız olan bir şey. fotokpidir, herkes katkıda bulunur canı isterse. ordan burdan alıntılar yapabilir, ama bunu pek tercih etmez çoğunlukla daha çok yazanların kendi yazdıklarına yer verir. dokunur, okunur ve atılır, atılmazsa arada bir hatırlanır. internette değildir basılıdır aslı ve öyle de kalacaktır. ankarada çıkar ankarada dağıtılır. çok istenirse şehirdışına kargoyla gider. bazen isterler ama gitmez, ulaşılamayan olmak ister kendi kendine. bunu da pek beceremez herkes ulaşır herhalde bir şekilde der kendini çürütür. daldım yazdım çokca ama inan hepsi de düşünkara:)


-çok fanzin varmış şu yaşımda öğrendim.


-fanzin garip bir farkındalıktır. bir kez birine rastladın mı hepsine rastlamaya başlarsın sonra şaşar kalırsın ne kadar çokmuş diye.. sonra sen bir fanzin çıkarmak istersin bak o zaman ne iyi edersin ama bu istek gerçekleşene kadar bir iki sene beklersin. sonra niye bekledim ki dersin bir fanzin olursun.





Yorumlar

  1. "Sevdiğine kur yapmak için şarkı söyleyen bir erkek kurbağa, farkında olmadan avını arayan bir yarasaya akşam yemeği müjdesi vermiş olabilir!" İşte mukadderat budur diyebileceğimiz trajik bir doğal hadise.. En zevkli ve en keyifli anlarda bile farkında olmadan sonumuzu hazırlıyor olabiliriz miyiz?

    YanıtlaSil
  2. anlamadım yorumun yazıyla bağlantısını?

    YanıtlaSil
  3. Her an herşey olabilir hayatta. Yzılı bir mevkuteye çok kısa sayılabilecek bir senaryoyu anımsatacak bir öyküyle selam vermek istemişimdir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yaşama Sanatı: Dünya Tinsel Geleneklerinde Gündelik Hayatın Estetiği by Crispin Sartwell

po r no grafi