sevgilim, bizim günümüz yaklaşıyor biz de cümle aleme "cheese" diyelim.







sevgilim, bizim günümüz yaklaşıyor biz de cümle aleme "cheese" diyelim. 




sevgililer günü, sevgilisi olanla olmayanın her şekilde kendini belli etmek için farkında olmadan ya da bilinçli olarak çırpındığı gündür.


sevgililer günü, parası olmayanın anlamsız bulduğunu dile getirip yok saydığı bir gündür.


sevgililer günü, sevgilisiyle o gün üç buçuktan fazla sevişenlerin günüdür.


sevgililer günüsevgiliyle sarmaş dolaş geçirilecek bir gündür ama bunu ulu orta her yerde yapmanın meziyet olduğu sanılmaktadır. ( o gün bu hal üzerine farkındalık da artar, kız arkadaşının kulağına bir şey fısıldayanı bile kulağını ısırıyor olarak hayal ederiz, o ayrı.)


sevgililer günü, şehrin en ünlü sokaklarında tüm kadınların elinde çiçekle görüldüğü gündür. ( anneler günü versiyonu tüm erkeklerin eve giderken çiçekle görüldüğüdür. hayatındaki kadınlara çiçekten başka alacak bir şey bulamamaları asıl sebeptir.)


sevgililer günü, sevgilisine hediye almışların, tüm gün bekleyip sevgilisi ona hediye almadığı için onun kötü hissetmesine sebep olmamak için hediyesini vermeyenlerin günüdür.


sevgililer günü, oldukça geniş film arşivine sahip olan arkadaşınızdan sevgiliyle izlenecek film tavsiyesi istediğiniz ve o kişinin arşivinden bir tek mutlu son filmi bile seçemediği gündür.


sevgililer günü, sevgililer günü hakkında onca yazılıp çizileni anlamsız bulup, anlamsız bulduğunu bile yazıp çizenlerin, sonunda kendini kötü hissettiği gündür.


sevgililer günü, sevgililer günü hakkında onca yazılıp çizileni anlamsız bulup, anlamsız bulduğunu bile yazıp çizenleri gördükçe "salak sende mi" diyenlerin de günüdür.



Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yaşama Sanatı: Dünya Tinsel Geleneklerinde Gündelik Hayatın Estetiği by Crispin Sartwell

po r no grafi