özlemek

okumayı özlemek?
yaşamayı özlemek?

Yorumlar

  1. nihayetinde hepsi beyin kirliliği, okumayı öğretip hazır yaşatıyorlar. okuyana kırmızı kurdeleler ve sıra yaşama geldiğinde beyin uçukları ve kurtdeşen kaşıntıları. o beş yıldan sonra elimde yaşam için ne kaldı? raf dolduranlar ve kirli zihinler. artık hiç emin değilim.

    YanıtlaSil
  2. yaklaşık bir aydır sadece insanlar ve sohbetler vardı ve hayat bir yere kadar yetti sanki bitti. başka başka kendimle konuşmayı özledim ben. okumayı özledim.

    YanıtlaSil
  3. alternatifler insan ve sohbet değildi, insan harici bir yaşam diyordum kendime. bırakın kendimi kandırayım diye ısrar ettim. bilirsin çerçevelerin rasyonel insanlarını: ve onların rasyonel cevaplarını. geerçeklerden bahsedilmesin istedim. sınırları bilmek için sınırın diğer tarafını bilmeme gerek yok. yaşam bağımlılığıyla köleleştirirler. yaşa ve anla. haha. sonra, bir adım sonra hepsi sıkıcı. şimdi eskisi gibi değil, izlerken ve okurken uyuyakalıyorum, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar: baygın gözleriyle esneyip durur: solduran bakışlar. neyse, okumalısın canlı tutacaksa, sonunda susmayacağın hiçbir sohbet olmayacak. haha. evet. haha.

    YanıtlaSil
  4. * "Bu dünyada yaşamak can sıkıcı bir şeydir baylar."

    ** "Ne yalan söyleyim sıkıldım kitaplardan da."

    e.cansever

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yaşama Sanatı: Dünya Tinsel Geleneklerinde Gündelik Hayatın Estetiği by Crispin Sartwell

po r no grafi